Hirdessen nálunk!

A Salgótarjáni Városi Televízió adása közel 15 ezer háztartásban fogható Salgótarjánban és a város környékén. Ennek köszönhetően hatékony és akár kisebb cégek számára is megfizethető hirdetési lehetőséget tudunk biztosítani. Ha szeretné cégét, szolgáltatását Salgótarjánban és környékén reklámozni, az alábbi hirdetési formákat ajánljuk. Egyedi ajánlatért forduljon hozzánk bizalommal!

Televíziós hirdetések

Helyi hírműsoraink előtt és után a hét minden napján lehetőséget biztosítunk reklámok lejátszására.

Hétköznap: 9:00, 10:30, 13:00, 19:00, 20:30
Hétvégén: 9:00, 12:30, 19:00, 22:30

Külső készítésű reklámoknál az alábbi formátumokban tudunk anyagokat átvenni: SVHS, U MATIC HB, DV, DVCAM, DVCPRO, XDCAM, DVD

INFO TV

Műsoridőn kívül csatornánkon az INFO TV nevű képújság látható. A hirdetések mellett ezen a felületen közérdekű információkat és folyamatosan frissített híreket olvashatnak nézőink. Nyilvános helyeken, várótermekben, üzlethelyiségekben elhelyezett televízió készülékeken gyakran ezt a csatornát hangolják be. Ideális felület a kevés szöveget tartalmazó, gyorsan áttekinthető hirdetések megjelenítéséhez.

Az INFO TV képernyőképe egy nagyobb “A” és egy kisebb “B” felületből áll, amelyen különböző méretű hirdetések helyezhetők el. A képernyő alján folyamatosan frissített információs sáv látható, amely az aktuális hírek rövid kivonatát, a helyi időjárási adatokat és az esetleges közérdekű információkat tartalmazza.

Az INFO TV hirdetési árlistája innen letölthető (pdf).

Reklámok, reklámriportok készítését vállaljuk

Ha szeretne a televízióban hirdetni, mi az alábbi díjtáblázat alapján elkészítjük az Ön cégének reklámját.

Árlistánk innen letölthető (pdf)